Bíborok

11. Váli-völgyi Vigasságok

Egy szívből jövő fesztiVál

A váli Bíbor Néptánccsoport ismételten megrendezi a nagysikerű Váli-Völgyi Vigasságok rendezvényét immáron a tizenegyedik alkalommal augusztus 30-31-én, Válon, a Szent István téren.

A rendezvény pénteken (augusztus 30.) 18 órától egy kiállítás megnyitójával veszi kezdetét, ami az elmúlt évek Vigasságait és a néptánccsoport külföldi kirándulásait mutatja be képekben. Ezen az estén a színpad is megtelik jó hangulattal. Első ízben a Tordasi Szivárvány Együttes koncertjét élvezhetjük, majd 19 órától az Irigy Hónaljmirigy varázsol fantasztikus hangulatot.

Szombaton (augusztus 31.) 13 órától térzenével kezdődik a vigadalom. 14 órától a fellépők fergeteges felvonulásával fokozódik a hangulat, melyet a rendezvény hivatalos megnyitója követ. A délután folytatásában a színes színpadi programoké lesz a főszerep (néptánc, társastánc, ír tánc, skót tánc, hastánc). Természetesen a legkisebbekről sem feledkezünk meg, így a gyermekeket kosaras körhinta, kézműves foglalkozások, népi játékok, óriás játékok szórakoztatják. A Dankó Rádió, „Szív küldi Szívnek Szívesen” című kívánságműsorával is kitelepül a rendezvényre, ahol kicsik és nagyok, fiatalok és idősek kérhetik a kedvenc nótájukat, muzsikájukat Gaál Zoltán műsorvezetőtől. A nap zárásaként a Taiko Hungary Japándob Egyesület dobosaitól dobban meg a település szíve.

Mindkét napon az étel-, ital fogyasztási lehetőség biztosított. Szombati napon (augusztus 31.) a programok mellett lehetőség van megismerkedni a környék legkülönböző mestereivel a kézműves vásárban.

A belépés minden napon és programra díjtalan.

A részletes programtervről tájékozódhatnak a közösségi oldalainkon (Facebook: Váli-Völgyi Vigasságok, Bíbor Néptánccsoport), továbbá a Bíbor néptánccsoport honlapján www.biborok.hu, valamint az írott sajtóban. A program változtatásának jogát fenntartjuk.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

 

Főbb támogatóink:

Fejér Megye Völgyvidék Közösség Secu Alarm Navál Logo Mester Sablon NEA_MIN.ELNÖKSÉG_BTG_logó